Різдвяне привітання • 2016

… Ви вірите в існування Ангелів? Навіть якщо ні, то ці Божі вісники всеодно трапляються то тут, то там. Їх практично неможливо помітити, і все ж часом здається що мимовільна допомога чи яке вчасне й потрібне слово незнайомця є немов від Ангела. 

Ці Божі посланці звістили Марії і Йосипу що їхня родина стане домом для Сина Самого Творця. “Ти назвеш Його Ісусом”, – сказав Ангел Йосипу, – “бо Він спасе людей від їхніх гріхів” (Мт. 1,21). Тієї різдвяної ночі цю радість Ангели сповістять бідним пастухами, а для мудреців запалять зірку. 

… Чи знаєте Ви, що кожен, хто осягнув сенс народження Ісуса, Спасителя і Володара стає Його вісником до того, хто згубив віру, надію чи любов? Колись Бог посилав їх з небес, а сьогодні Вас, щоб вказати на Ісуса, виявляючи людям Його любов, потіху і радість. А Різдво — це час радості і відкриття: Бог в Ісусі став близьким до кожного, хто від серця у Нього повірив.

Бажаю щиро від Ангелів радості, від пастухів здивування, від мудреців прозріння, від святої родини прийняття, а від народженого Бога – миру і любові!

Благословенного Різдва та веселих свят! Христос народився!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *