ВЕЛИКОДНЄ ПРИВІТАННЯ 2013

web

Пасха, Воскресіння, Великдень – назви-синоніми славного свята. Але слово “свято” і близько не може передати суті того, чим є воскресіння Ісуса. «Я є воскресіння і життя! – Сказав Ісус”. Воскресіння – це Він, Ісус. У свято не можна вірити і свято не подарує життя. А в Ісуса можна і вартує вірити і Він дарує життя віруючому в Нього. Через Ісуса ми знаходимо прощення гріхів і Він проводить нас через смерть до життя!

Як світло витісняє темряву, так Ісусове воскресіння витісняє безнадію й невір’я. І навіть найтемніша темрява – смерть, і та має тимчасову й обмежену владу. Бо воскресіння одразу дарує життя.

А свято… воно варте уваги лише тоді, коли ми, наповнені хвалою і вдячністю Спасителю не обмежимося одним святковим «Христос воскрес – воістину воскрес». Наша великодня радість разом з живим Ісусом піде з нами у щодень. Вона перетвориться на поклоніння, на любов до ближнього, на вчинки милосердя. Ми не можемо ховати того, чим наповнені самі. Бо ми послідували за Ісусом, який є Воскресіння й життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *